Lidt ekstra til alle Bland Selv-kunder

I øjeblikket er der mange aflyste sportsbegivenheder pga. COVID-19. Jeres beboere og medlemmer kan derfor have valgt Bland Selv-kanaler med fx sportsindhold, som de gerne vil vælge fra – men, der er låst pga. den almindelige 30 dages lås.

Vi har derfor valgt at låse alle kanaler op i Bland Selv. Og på den måde får Bland Selv-kunder mulighed for at blande andre kanaler end fx sportskanaler.

I Bland Selv kan man se at de valgte kanaler er låst op. Hvis der blandes en ny kanal, vil den/de nye valgte kanaler blive låst i 30 dage, helt som normalt. Denne ekstraordinære åbning af kanaler gælder kun til man har blandet nyt indhold.

Aflyst  Indkaldelse til ordinær  Aflyst         Aflyst  generalforsamling kan   Aflyst
              Aflyst
ses her:   Aflyst

Budget og regnskab kan ses under
                                      fanen "Om foreningen"

Se en video om Bland Selv HER   ..... Se en video om YouSee boksen HER

Link til boksens fjernbetjening HER  ..... Link til YouSee boksen HER

OUTRUP ANTENNEFORENING ORIENTERER:

Se månedspriser for tv signal her

Se månedspriser for internet her

Se indhold af pakkerne  her

NYT NYT NYT

Nu kan vi levere internet fra YouSee gennem antenneforeningen uden køb af TV-Pakker.

Prisen for dette medlemsskab er kr. 280,- incl moms pr. år.

Derudover er der abonnement hos YouSee for en given hastighed,

se priserne  her

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvis du skal geninstallere/genfinde dine TV-kanaler kan du